Nadzór nad dokumentacją Systemu Zarządzania Jakością
Przygotowanie systemów HACCP i IFS do audytów zewnętrznych
Udział
w przeglądzie kontraktu (contract review) – ocena oczekiwań /
specyfikacji klienta pod kątem możliwości technologicznych zakładu i
wymagań jakościowych
Przygotowanie i przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
Planowanie, organizacja i nadzór szkoleń dotyczących jakości
Monitorowanie jakości surowca i półproduktu,
Przygotowywanie prób produktów według zamówień, organizowanie ich wysyłek oraz archiwizacja wysłanych prób
Wymagania
wykształcenie wyższe, o kierunku: Zarządzanie Jakością, Technologia Żywności
znajomość standardów jakościowych HACCP, IFS
uprawnienia audytora wewnętrznego – będzie dodatkowym atutem
znajomość MS Office
znajomość j. angielskiego
Oferujemy
pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie będącej liderem w swojej branży
stałą współpracę w profesjonalnym zespole
możliwość rozwoju w strukturach firmy
#overlay {
position: fixed; /* Sit on top of the page content */
width: 100%; /* Full width (cover the whole page) */
height: 100%; /* Full height (cover the whole page) */
top: 0;
left: 0;
right: 0;
bottom: 0;
background-color: rgba(0,0,0,0.75); /* Black background with opacity */
z-index: 20; /* Specify a stack order in case you're using a different order for other elements */
cursor: pointer; /* Add a pointer on hover */
}